Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gir 650 millioner kroner til Abbas

650 millioner kroner av de palestinske skattepengene som er holdt igjen av israelske myndigheter, ble torsdag overført til PA-formann Mahmoud Abbas. Pengene vil bli brukt til formål avtalt under et møte mellom Abbas og Israels statsminister Ehud Olmert i desember. Der ble det også avtalt at pengene skulle kun overføres dersom palestinerne kunne garantere for et system som ville hindre pengene i å nå Hamas-regjeringen. Midlene er ment å skulle brukes på to forskjellige områder. For det første skal Abbas’ militære styrker forsterkes. For det andre er de humanitære behovene enorme, og Abbas og hans medarbeide har selv ansvaret for å fordele disse midlene på en fornuftig måte. Miff.no: Mahmoud Abbas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart