Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Godkjenner Majadele som minister

Arbeiderpartiets sentralkomité har godkjent Israels første muslimske regjeringsmedlem, Raleb Majadele, informerer Yedioth Aharonoth. Den arabiske politikeren tar over som kultur-, teknologi- og sportsminister etter Ophir Pines-Paz. Godkjennelsen er selvsagt en personlig seier for partileder og forsvarsminister Amir Peretz, som har blitt kritisert av sine egne for ansettelsen av Majadele. Mange i israelsk presse og flere israelske politikere mener Peretz bruker Majadele i et politisk spill for å styrke sitt eget kandidatur til årets partiledervalg i Ap. Under sin forklaring for sentralkomiteen, sa Peretz at "dette er en av de viktigste avgjørelsene. Vi har muligheten til å sende ut et viktig budskap." Hovedpersonen selv, Raleb Majadele, uttrykte seg på følgende måte: – Jeg vil ikke gjemme meg bak slagord. Jeg ønsker bare å si sannheten, siden befolkningen ser på dette. Arbeiderpartiet har gjort en historisk bestemmelse i dag. Dette er et historisk steg som overgår alt. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart