Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel avviste samtaler med Syria

Tidligere direktør i det israelske utenriksdepartementet, Alon Liel, hevder statsminister Ehud Olmert taler usant, når han benekter å ha kjennskap til tidligere samtaler mellom israelske og syriske diplomater. – Jeg nevner ikke navn, men dette var personer på lavere nivåer (som ble informert om samtalene) og det var ikke bare en offentlig diplomat med, men fem, hevder Liel torsdag. – Dette var en glimrende mulighet. Jeg kom med et enormt press, men svaret jeg fikk var negativt, forklarer han. Liel var i fire måneder involvert i hemmelige forhandlinger med syriske diplomater, og hevder at den siste forhandlingsdagen mellom partene var tolv dager inn i krigen mot Hizbollah sommeren 2006. Da skal Syria ha tilbudt seg å møte israelske regjeringsmedlemmer for åpne forhandlinger, men forslaget ble blankt avvist av Israel, skriver Yedioth Aharonoth. Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart