Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Halutz’ oppsigelse er en seier for Hizbollah

Generalsekretær i Hizbollah, Hassan Nasrallah, mener oppsigelsen til Israels avtroppede forsvarssjef Dan Halutz, er en seier for terrororganisasjonen. – I det øyeblikket jeg hørte om Halutz’ oppsigelse ble jeg fylt av glede. Hans avskjed var ventet. Amir Peretz vil følge etter og Ehud Olmert like så. Den som ikke går av vil bli avsatt, erklærte han overfor organisasjonens egen TV-kanal. Nasrallah kommenterte også de israelske medienes respons på oppsigelsen. – Halutz oppsigelse er et jordskjelv. Analytikernes kommentarer, fiendens aviser og eksperter kan ikke skilles fra oppsigelsen i seg selv. En samlet israelsk presse sier Halutz måtte gjøre dette, fordi han ventet negative konklusjoner fra Winograd-komiteen og måtte ta ansvar, hevder den omstridte lederen. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart