Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ikke kjøp Nasrallahs argumenter

Den libanesiske avisen Al-Mustaqbal rettet lørdag kritikk mot Hizbollahs leder Hassan Nasrallah. Kort tid etter at Israels forsvarsminister Dan Halutz sa opp sin stilling tidligere i uken, proklamerte nemlig Nasrallah at dette var et bevis på Hizbollahs seier i krigen mot Israel i fjor sommer. Men ikke alle i Libanon er altså enige med terrorlederen. Det var politisk kommentator for Al-Mustaqbal, Fares Khashan, som publiserte sitt syn på Nasrallahs uttalelser lørdag. – Hizbollah kan ikke selge Dan Halutz’ hode til det libanesiske folk. Særlig siden hans oppsigelse kom mer enn fem måneder etter den destruktive krigen som han ledet mot Libanon, skriver Khashan. – Dette er politiske påstander ingen kjøper, fortsetter han. "Og ikke bare fordi de ikke kan bringe tilbake de døde, eller broene eller arbeidsplassene, den økonomiske veksten, eller troen som forsvant fra landet. Men også fordi israelerne ikke kvittet seg med Halutz bare for å erstatte ham, men for å skaffe en militær personalitet som er mer bestemt og aktiv i henhold til Libanon, dersom krigen igjen kommer bankende på døren", hevder kommentatoren. Yedioth Aharonoth skriver at de harde beskyldningene bør tas med en klype salt, siden Al-Mustaqbal er eid av Hariri-familien, som er bitre fiender av Nasrallah. Derfor trenger ikke synet være representativt for folket, selv om det kommer frem en del interessante synspunkter fra den innflytelsesrike avisen. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart