Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kommer til å foreslå Gabi Ashkenazi som ny forsvarssjef

Forsvarsminister Amir Peretz kommer til å instille Gabi Ashkenazi som ny sjef for IDF, melder Ha’aretz. Ashkenazi kommer fra stilling som ekspedisjonssjef i forsvarsdepartementet. Peretz har ikke varslet sin beslutning offisielt, og det er klart at han har gjort sitt valg uten å konsultere statsministeren, skriver Ha’aretz. Overfor Yedioth Aharonoth blir Ashkenazis utnevnelse bekreftet av kilder som står Ehud Olmert nær. Samtidig retter de kritikk mot Peretz for behandlingen av saken. Statsminister Ehud Olmert ringte til viseforsvarssjef Moshe Kaplinsky etter at han trakk seg som kandidat søndag. Olmert ba Kaplinsky om å fortsette i IDF. Miff.no: IDF


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart