Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kritiserer rask bosetningsvekst

EUs utenrikskoordinator Javier Solana oppfordrer Israel til å fryse den raske befolkningsveksten i bosetningene på Vestbredden. Han ber dem også stanse byggingen av sikkerhetsgjerdet, som Solana hevder er et hinder for en arabisk-israelsk fredsavtale. I løpet av en tur EU-politikeren foretok i arabiske landsbyer lørdag, skal Solana ha blitt sjokkert over bosetningsveksten og gjerdets trasé. Han sier det går dypt inn på områder palestinerne ønsker som del av sin stat. – Jeg fikk muligheten til å ta en tur langs den østlige delen av Jerusalem, samt reise til Abu Dis og de omkringliggende områdene. En blir virkelig veldig sjokkert hver gang en reiser og får se situasjonen som forverrer seg. Muren som blir ytterligere forlenget og bosetningene som blir ytterligere utvidet, sa Solana til journalister i Amman. Miff.no: Israelske bosetninger Miff.no: Sikkerhetsbarrieren


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart