Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen enighet om samlingsregjering

PA-formann Mahmoud Abbas og Hamas-leder Khaled Meshal møttes søndag uten å komme til en løsning i regjeringssamtalene. Likevel ble de enige om å fortsette dialogen og kjempe for å stanse den interne volden mellom de ulike palestinske fraksjonene. – Det viktigste nå er at det ikke må flyte mer palestinsk blod. Vi vil fortsette å møtes til dialog i den nærmeste fremtiden for å komme til en enighet som kan gjøre en ende på beleiringen (den økonomiske boikotten, red. anm.) av det palestinske folket, sa Abbas. I nitti minutter holdt de to palestinske lederne et lukket møte, skriver Ha’aretz. Det er det første lukkede møtet mellom Abbas og Meshal på nesten to år. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart