Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Inviterer Barak som støttespiller

Tidligere statsminister Ehud Barak annonserte søndag sitt kandidatur til partiledervalget i Arbeiderpartiet. Ophir Paz-Pines, som er en rival av Barak i valget, ber nå Barak vurdere å trekke seg, skriver Jerusalem Post. – Jeg ber Barak om å ikke stille, men heller stå sammen med meg i min egen kampanje, oppfordret Paz-Pines søndag. – Sammen vil vi spre budskapet- "Barak som forsvarsminister og Paz-Pines som Ap-leder" […] Dette er formelen som vil svare fullt og helt til staten Israel og Arbeiderpartiets behov, erklærte han. Selv har Barak gjort det klart at hans kandidatur blant annet bunner i et ønske om å bli forsvarsminister. Baraks tidligere politiske feilskjær kom fordi han manglet politisk erfaring, men han har nå "erfaringen og modenheten" som skal til for å ta fatt på en slik stilling, hevdet han selv i et brev til partiledelsen. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart