Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lager strategidokument for NATO-medlemsskap

Israelske myndigheter er i ferd med å utarbeide et strategidokument for å gjøre landet til fullt medlem av forsvarsalliansen NATO, skriver Jerusalem Post. Arbeidet blir ledet av Det nasjonale sikkerhetsrådet. Arbeidskomitéen planlegger å legge dokumentet frem for godkjennelse hos statsminister Ehud Olmert innen utgangen av februar. Spanias tidligere statsminister Jos Mar a Aznar mener Israel bør bli medlem av NATO "så raskt som mulig". – Trusselen fra Iran er "en ypperlig anledning til å styrke [Israels] avskrekningsevne ved å gjøre Israel til medlem av NATO", sier Aznar. – Trusselen vi står overfor i dag er terror, og NATO må restrukturere seg for å møte denne trusselen, mener Aznar. Han skal ha antydet at han vil forstå det dersom Israel gjør ensidige militære tiltak mot Iran. Den amerikanske senatoren John Edwards støtter Israels planer om å bli NATO-medlem. – Som et demokratisk land er Israel en naturlig alliert av NATO, sier tidligere britisk forsvarssjef, general Lord Charles Guthrie of Craigiebank. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart