Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En trist dag for Israel

Politikere fra begge sider av det politiske spektrum ber president Moshe Katsav gå av etter voldtektssiktelsen. Arbeiderpartiets Shelly Yacimovich ber Knesset sparke Katsav fra presidentstillingen av hensyn til ofrene, dersom han ikke selv sier opp. – Knesset må huske ofrene for presidentens handlinger, som har blitt målet for hensynsløs sladder de siste månedene, sa Yacimovich. Zevulun Orlev (Nasjonal Union-NRP) kalte tirsdagen en "trist dag for Israel og hennes innbyggere, så vel som for presidentskapets institusjoner." Leder for Knessets justiskomité Menachem Ben-Sasson (Kadima), roser lovverkets håndtering av saken og takker for at etterforskningen har foregått på en skikkelig måte. Meretz-partiets øverste leder, Yossi Beilin, tror hele presidentskapets rolle og funksjon er i fare, dersom ikke Katsav går av så fort som mulig. – Skadene som har blitt gjort mot denne institusjonen over de siste månedene er så store at bare hans umiddelbare avgang kan være med å renvaske institusjonen, uttrykte Beilin.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart