Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Siktet for voldtekt

Israels president Moshe Katsav er siktet for seksuelle overgrep, inkludert voldtekt, samt brudd på taushetsplikten. Beslutningen ble tatt av riksadvokat Menachem Mazuz tirsdag. Siktelsen kan fortsatt, teoretisk sett, bli trukket tilbake av Mazuz. Kastav får anledning til å legge frem sin versjon av hendelsesforløpene på en spesiell høringsrunde. Professor David Liba’i, Katsavs advokat, tror riksadvokaten kommer til å trekke siktelsen. Han mener presidenten er blitt offer for falske og grunnløse anklager. Onsdag er det ventet at at president Katsav vil fratre sin stilling. En annen mulighet er at han ber Knesset om en midlertidig permisjon fra stillingen, skriver Yedioth Aharonoth. Dersom Katsav blir funnet skyldig i voldtekt, vil strafferammen være opptil 16 års fengsel. Miff.no: Israelsk politikk Nettmøte med president Moshe Katsav i 2004


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart