Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Katsav burde be politiet om unnskyldning

– Sikkerhetsminister Avi Dichter avviser kategorisk anklagene fra presidenten og hans forsøk på å krenke påtalemyndighetene, ledet av israelsk politi og forsvarsadvokaten, heter det i en pressemelding fra Dichters kontor. Uttalelsen kom kort tid etter president Moshe Katsavs pressekonferanse onsdag kveld. – Presidentens kommentarer krenker 28.000 polititjenestemenn som arbeider natt og dag for landets sikkerhet, står det i pressemeldingen. – Dersom presidenten følte at etterforskerne oppførte seg på en måte som skadet ham eller hans rykte, hadde han rett til, som enhver innbygger har, å komme med en klage som ville blitt fulgt opp til saken så var løst, heter det videre. – Jeg avviser at det er noen sannhet i anklagene mot israelsk politi, og håper at president Katsav finner mulighet til å be om unnskyldning for disse tingene som ble sagt i en storm av følelser, mot mennesker som også selv har følelser, sier Dichter i pressemeldingen. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart