Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Godkjenner Katsavs suspensjonssøknad

Knessets administrasjonskomité vedtok torsdag å godkjenne president Moshe Katsavs søknad om midlertidig suspensjon. 13 medlemmer stemte for, 10 medlemmer stemte imot. Komitéformann Ruhama Avraham bad Katsav om å tre av fra sin stilling etter voldtektssiktelsen mot ham. Samtidig ble komiteens medlemmer innkalt til nytt møte i neste uke for å diskutere prosedyrene for å få fjernet presidenten fra embedet. I følge israelsk lov kan Israels president ikke bli formelt siktet i en rettssak, ettersom presidentskapet bærer med seg en rettslig immunitet. Katsav selv er altså ikke formelt siktet på dette tidspunkt, men har lovet å gå av dersom riksadvokat Menahem Mazuz ønsker å gå inn for en formell siktelse. Presidenten selv mener han er uskyldig og uttrykte under en pressekonferanse onsdag at "jeg vil kjempe med all min makt for å renvaske mitt navn," og hevdet å være "offer for en av de verste heksejaktene i statens historie." Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart