Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ikke-jødisk overhode for jødisk stat

Knesset-leder Dalia Itzik har overtatt som fungerende president i Israel etter tiltalen mot Moshe Katsav. Hun er den første kvinnelige presidenten i landets historie. Når Itzik drar til utlandet i neste måned vil en jødisk stat få et ikke-jødisk overhode for første gang siden Kong Herodes døde 4 år e. Kr, påpeker Jerusalem Post. Nestleder i Knesset, druseren Majallie Whbee (Kadima), er klar til å overta som fungerende president i Itziks fravær. – Jeg ville gjerne at dette skjedde under andre omstendigheter, men det beviser at druserne er partnere i å bygge dette landet, sier Whbee. – Jeg tjenestegjorde som offiser i IDF i mange år og ledet mange jøder. Jeg vil føle ansvar for å lede landet på en god måte, sier Whbee. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart