Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ber sønnene plage IDF-soldater så de kan få komme i fengsel

Fattigdommen og desparasjonen i det palestinske samfunnet øker. Det palestinske parlamentsmedlemmet Issa Qaraqe forteller den israelske avisen Yedioth Aharonoth om en "unik, men tragisk, løsning" som noen har funnet: – Mindreårige palestinere provoserer IDF-soldater med vilje for å bli arrestert. På den måten kan de få husvære i et israelsk fengsel og familiene får støtte [fra de palestinske myndighetene], forklarer Qaraqe. – Vi ble sjokkert da vi oppdaget at noen familier faktisk oppfordret til dette for å redusere utgifter og for å få ukentlige utbetalinger som blir gitt av PA til familiene av alle fanger, fortsetter han. Qaraqe uttrykker vantro over slike foreldre. – Disse menneskene er syke. Det indikerer det alvorlige forfallet i det palestinske samfunnet de siste årene, avslutter han. Miff.no: Palestinske områder


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart