Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF sprengte to Hizbollah-bunkere

Israelske spesialstyrker ødela to Hizbollah-bunkere langs grensen til Libanon fredag. De to bunkerene lå på israelsk territoruim, et sted mellom den internasjonale grensen og grensegjerdet. I følge oberstløytnant Eren Pukar i IDF var bunkersene fem ganger syv meter store. De inneholdt lager av mat og klær. – IDF tror bunkersene er del av et større befestningsanlegg som Hizbollah har bygd ut langs grensen mot Israel, opplyser Pukar til Jerusalem Post. IDF advarte UNIFIL og de lokale innbyggerne før eksplosjonene. Den ene bunkeren ble oppdaget under krigen sommeren 2006, den andre ble oppdaget på onsdag. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart