Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Abbas unnslapp mordforsøk

Palestinske sikkerhetsstyrker avslørte et mordforsøk på PA-formann Mahmoud Abbas i forrige uke, skriver Yedioth Aharonoth. Langs veien som Abbas skulle kjøre fra grensestasjonen Erez til Gaza by ble det funnet fire store bomber. Etter avsløringen ble Abbas bedt om å returnere til Ramallah av sine sikkerhetsoffiserer. – Tjenestemenn i Fatah har ønsket å holde hendelsen hemmelig for ikke å oppmuntre til nye mordforsøk på Abbas, skriver journalisten Ronny Shaked. Abbas kjører vanligvis i en konvoi på minst 20 kjøretøy. PA-formannen er omgitt av politi og en personlig livgarde som er trenet i USA. Bombene som ble funnet ville ha påført den pansrede bilen til Abbas betydelig skade. Til tross for mordforsøket, valgte Abbas å dra til Damaskus for å møte Hamas-lederen Khaled Mashaal. Miff.no: Mahmoud Abbas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart