Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Økning i angrep på jøder i Europa

Det er registrert en betydelig økning i antisemittiske tilfeller i Europa i 2006, i forhold til 2005. En ny rapport fra Globalt forum mot antisemittisme viser dystre tall, i sær for Skandinavia. I Norge, Sverige og Danmark er det registrert 53 hendelser motivert av jødehat, betydelig mer enn i 2005. Da ble det registrert 35 tilfeller. Talsmenn for forumet understreker at klassifiseringen av hendelsene kan være vanskelig og skape unøyaktighet, men undersøkelsen avslører en klar negativ trend. Globalt forum mot antisemittisme har medlemmer fra Jewish Agency, det israelske utenriksdepartementet og statsministerens kontor. Miff.no: Antisemittisme


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart