Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arabisk minister godkjent av Knesset

Mandag godkjente den israelske nasjonalforsamlingen ansettelsen av Raleb Majadele som Israels første arabisk-muslimske minister. 59 medlemmer av Knesset stemte for, mens 23 var imot. Etter avstemningen fikk Majadele varme håndtrykk fra flere av kollegaer i Knesset. Deretter fant han sin plass rundt regjeringsbordet. – På en dag som denne, når et terrorangrep dessverre har rammet Eilat, valgte den israelske regjeringen å ansette en arabisk minister. Dette sender et budskap om fred til verden, uttrykte Ap-politiker Yoram Marciano. Meretz-formann Yossi Beilin, som tilhører opposisjonen, stemte likevel for ansettelsen. Samtidig som han gratulerte Majadele brukte han muligheten til å kritisere Olmerts politikk. – Dette er en veldig god dag. Jeg har bedt om dette i en årrekke. Du går nå inn i en regjering som nekter å skape fred med Syria og som ikke fortsetter den diplomatiske prosessen med palestinerne, sa Beilin. Også Majadeles familiemedlemmer var med under dagens Knesset-møte. – Dette er en stor dag for oss. Jeg er veldig stolt over min ektemann for at han har klart å oppnå denne statusen, sa konen Huda til Yedioth Aharonoth. Miff.no: Israelsk politikk


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart