Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ber palestinerne danne en hær av alle fraksjoner

Egypt går inn for å samle de ulike væpnede gruppene i de palestinske områdene under én kommando. De palestinske selvstyremyndighetene forpliktet seg i Oslo-prosessen på å ha kun én sentralstyrt sikkerhetsstyrke. Alle andre grupper skulle avvæpnes. Dette punktet i avtalen med Israel ble aldri oppfylt av Yasser Arafat, og er heller ikke oppfylt av Mahmoud Abbas. Tirsdag klarte egyptiske diplomater å fremforhandle en våpenhvileavtale mellom Hamas og Fatah. Partene skal trekke sine væpnede menn bort fra gatebildet, sette fri fanger som er kidnappet og stanse ordkrigen. Avtalen krever også at de som har vært involvert i de siste ukers drap skal bli arrestert. Til tross for avtalen var det utbrudd av trefninger på Gaza-stripen tirsdag. Maskerte menn skjøt og drepte en sentral leder av Hamas sin væpnede fløy i Khan Yunis. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart