Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hvor kommer dette hatet fra?

Innbyggerne i Eilat prøver fortsatt å komme seg over sorgen etter selvmordsangrepet ved et lokalt bakeri mandag. Hundrevis hadde møtt opp for å vise sin siste respekt, da 32 år gamle Emil Almaliach ble begravet tirsdag. Han var en av de tre israelerne som ble drept i angrepet. – Emil, min sønn! Min sønn, gråt hans mor over den åpne graven sammen med Emils kone og hans tre barn. Også i Akko var sorgen stor da 27 år gamle Michael Ben Sadon ble begravet. Også han har etterlatt seg en kone, samt en åtte måneder gammel sønn. Fetter og kamerat Shalom Deri holdt en tårevåt tale over hans minne. – Vår bestefar ble myrdet av arabere i Marokko for over 60 år siden. Han ble drept fordi han var en jøde i et annet land. Men hvorfor må jøder fortsatt bli myrdet i dag, i vårt eget land?, undret Deri seg. – Jødisk blod fortsetter å renne som vann. Hvor kommer dette hatet fra, gråt han. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart