Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Likud kunne fått 32 mandater

Dersom det hadde blitt avholdt valg i dag, ville det ledende Kadima-partiet kun fått ni mandater. Dette kommer frem i en telefonundersøkelse gjennomført av Smith-instituttet for Yedioth Aharonoth. Ved valget i mars 2006 fikk Kadima 29 mandater i Knesset. Det største partiet i Knesset ser ut til å falle sammen, mens Likud igjen kan være i ferd med å feste grepet. I følge undersøkelsen ville Benjamin Netanyahus parti i dag fått 32 seter i nasjonalforsamlingen. Selv er Netanyahu også den mest populære statsministerkandidaten, med støtte fra 34 prosent av deltakerne i undersøkelsen. På delt andreplass kommer utenriksminister Tzipi Livni og Arbeiderpartiets Ami Ayalon med henholdsvis seksten prosent hver. Dagens statsminister Ehud Olmert fikk kun støtte av tre prosent. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart