Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Møter Abbas og Rice 19. februar

Statsminister Ehud Olmert vil møte PA-formann Mahmoud Abbas og USAs utenriksminister Condoleezza Rice 19. februar. Det opplyste statsministerens kontor tirsdag. Toppmøtet skal være et forsøk på å gjenopplive fredsforhandlingene i Midtøsten. Under en konferanse i Jerusalem for store amerikansk-jødiske organisasjoner, sa Olmert at han er villig til å forhandle med enhver palestinsk regjering. Olmert kan også forhandle med Hamas, dersom det islamske partiet bøyer seg for Vestens krav om anerkjennelse av Israel. Statsministeren håper ikke Abbas går med på en samarbeidsregjering med Hamas som ikke kan tilfredsstille dette kravet, skriver Yedioth Aharonoth. PA-formannen er for øyeblikket i samtaler med Hamas-ledelsen i Mekka, hvor saudi-arabiske myndigheter fungerer som meklere. Miff.no: Diplomati


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart