Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

58 palestinere ble drept i interne kamper

De væpnede sammenstøtene mellom Hamas og Fatah krevde 58 menneskeliv i januar, opplyser helsedepartementet i de palestinske selvstyremyndighetene. Halvparten av ofrene ble drept den siste uken av måneden. Tirsdag inngikk partene en våpenhvile, men situasjonen er fortsatt veldig spent. Det blir rapport om skuddvekslinger fra flere steder på Gaza-stripen onsdag. Hamas retter kritikk mot Washington, etter at en amerikansk overføring av 86 millioner dollar til PA-formann Mahmoud Abbas ble offentliggjort. De mener den amerikanske regjering er med på å fremme borgerkrig blant palestinerne. – Amerikanerne ønsker ikke at palestinerne skal løse sine uenigheter, hevder Ismail Radwan, som er talsmann for Hamas. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart