Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinerne mister sin uavhengighet i forhold til arabiske land

– Til tross for optimisme før forhandlingene mellom Fatah og Hamas i Mekka, er det ikke tvil om at den nasjonale bevegelsen blant palestinerne er nede i en av sine dypeste daler i historien. Det skriver Danny Rubinstein i Ha’aretz. Da Fatah og PLO ble grunnlagt for over 40 år siden, var "uavhengige beslutninger" et hovedslagord. Palestinerne ville markere at de var sine egne herrer, at de ikke trengte arabiske stater til å ta beslutninger for dem. I den senere tid, etter som den palestinske krisen nesten har blitt en borgerkrig, har Egypt, Jordan, Syria og nå Saudi-Arabia spilt en stadig større rolle i palestinernes affærer. – Palestinerne er så svake at de i praksis har overført sin beslutningsprosess i interne saker til eksterne parter, mener Rubinstein. Inntil nylig har palestinerne kritisert de arabiske regjeringene for deres svakhet. Nå bønnfaller de de samme regjeringene om hjelp. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart