Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Trefning mellom IDF og den libanesiske hæren

Onsdag kveld brøt det ut trefninger ved Israels nordgrense for første gang etter krigen mot Hizbollah ifjor sommer. Ingen skal ha blitt skadet, da libanesiske og israelske styrker åpnet ild i nærheten av Avivim. I innledningen til trefningen opererte israelske soldater og pansrede bulldosere nord for grensegjerdet, men innenfor israelsk territorium på sørsiden av den internasjonale grensen. I dette området ligger grensen flere titalls meter nord for gjerdet, skriver Ha’aretz. IDF-avdelingen var på utkikk etter bomber som Hizbollah har utplassert i området. Tidligere i uken ble det funnet fem slike ekplosiver som var kamuflert som steiner. Den libanesiske hæren (LAF) utløste trefningen da de startet med å skyte i luften og true IDF-soldatene. IDF advarte LAF, og varslet at de ville skyte i retur dersom skytingen fortsatte. Da libanserne fortsatte, svarte IDF med å avfyre to stridsvogn-granater mot stedet hvor det ble skutt fra, skriver Yedioth Aharonoth. Amos Harel i Ha’aretz kaller det "varselgranater". Avisen understreker at israelske soldater har operert nord for grensegjerdet helt siden krigen ifjor sommer. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart