Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bekrefter Israels versjon: IDF gikk ikke inn i Libanon

FNs fredsbevarende styrker i Libanon (UNIFIL) bekrefter Israels versjon av trefningen med den libanesiske hæren onsdag kveld. De israelske soldatene holdt seg fullstendig innenfor israelsk territorium, opplyser en representant for UNIFIL. Trefningen startet da den libanesiske hæren skjøt varselskudd. De hevdet IDF hadde tatt seg inn i libanesisk territorium. Etter at våpenhvilen i krigen mellom Israel og Hizbollah trådte i kraft, hadde IDF, den libanesiske hæren og UNIFIL flere koordineringsmøter. Nå ber FNs sikkerhetsråd om at disse møtene gjennopptas. Libanon er ikke interessert i å gjenoppta slike møter, skriver Ha’aretz. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart