Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ikke rett tid å avvikle illegale utposter

Forsvarsminister Amir Peretz har foreslått å evakuere tre eller fire utposter som er etablert ulovlig på Vestbredden. Forslaget blir avvist av statsminister Ehud Olmert. Han mener det ikke er rette tid for nye evakueringer nå. – Olmert støtter avvikling av illegale utposter i prinsippet, men mener det bør utvikles en omfattende plan for saken, sier sentrale kilder til Ha’aretz. Israel har lovet USA å avvikle ulovlige utposter som er etablert etter mars 2001. I følge Ha’aretz har Washington den senere tid dempet presset for å få bort de ulovlige utpostene. Det dreier seg stort sett om ganske små grupper med mobile hjem (campingvogner). "Ulovlige bosetninger" Miff.no: Bosetninger


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart