Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Poet anklager jøder for ritualmord

Den antisemittiske løgnen som beskylder jøder for ritualmord dukker opp med jevne mellomrom på arabiske tv-stasjoner. Denne gang er det den libanesiske poeten Marwan Chamoun som serverer den på stasjonen Telelibanon. Memri-instiuttet presenterer engelsk oversettelse og en utskrift av tv-innslaget fra 30. januar. Chamoun oppfordrer også til å kjøpe litteratur som sprer antisemittisk propaganda. 20 til 30 slike bøker skal være til salgs i Beirut, anslår han. Poeten mener den arabiske verden bør bruke [de falske] rapportene om ritualmord til å vende verdensopinionen mot jødene. Anklager om ritualmord Miff.no: Antisemittisme


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart