Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Shalit-saken forsinker fredsprosessen

Egypts president Hosni Mubarak mener den israelske soldaten Gilad Shalit må settes fri fra palestinsk fangenskap før fredsprosessen kan komme videre. Shalit ble kidnappet av palestinske terrorister på Gaza-stripen 25. juni 2006. Mubarak oppfordrer også til stans i den voldelige konflikten mellom de ulike palestinske fraksjonene. Egypt skal allerede være i gang med et bidrag for å forsøke å "tette gapet" mellom Hamas og Fatah. Men alt står og faller på frigjøringen av Shalit, hevdet presidenten. – Alt avhenger av soldaten som ble holdt igjen av palestinerne og på samme tid krever palestinerne frigjøring av deres fanger i israelske fengsler. Vi arbeider med dette, og vi håper at vi kan komme til en løsning snart, sa Mubarak i helgen. Miff.no: Egypt


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart