Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi fortjener ikke en stat

Mange palestinere ser med sorg på maktkampen mellom Fatah og Hamas på Gaza-stripen. Trebarns-moren Shireen Atiyeh (30) fra Vestbredden uttrykker seg åpenhjertig til Jerusalem Post: – Alle her er forferdet over det som skjer på Gaza-stripen. Vi forteller verden at vi ikke fortjener en stat, fordi vi ødelegger våre universiteter, høyskoler, moskéer og sykehus. I dag skammer jeg meg over å si at jeg er en palestiner. Forretningsmannen Ayman Abu Khalaf (40) sier han vurderer å flytte sin familie til Jordan på grunn av stadig mer lovløshet og anarki i de selvstyrte palestinske områdene. – Jeg er meget bekymret for sikkerheten til mine barn, sier han. Andre palestinere er bekymret for hvordan borgerkrigen blir oppfattet av det internasjonale samfunnet. – Verden ser hvordan vi hensynsløst slakter uskyldige mennesker. Vi mister verdens sympati, sier skribenten Mahmoud Habbash. Miff.no: Palestinske områder


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart