Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gangbroen opp til Mugrabi-porten er «absolutt under full israelsk suverenitet»

Israels statsminister Ehud Olmert beklager muslimenes oppvigleri til vold etter arbeidene ved gangbroen til Mugrabi-porten startet denne uken. Arbeidene pågår i et område som er "absolutt under full israelsk suverenitet", sier Olmert. Sikkerhetsminister Avi Dichter sier demonstrantene mot arbeidet ved Mugrabi-porten i Jerusalems gamleby "prøver å dra oss inn en ny konfrontasjon". Likevel tror han ikke det kommer noen tredje intifada. – Vi gjør ingen skader på Tempelplassen, men noen ledere blant de israelske araberne, inkludert Knesset-medlemmer, vet [visst] ikke at Mugrabi-porten ligger utenfor området, sier Dicther. Tempelplassen har vært avstengt for jøder og turister fra tirsdag. Bare arabere over 45 år som bærer israelske identifikasjonspapirer har fått komme inn på plassen. Søndag morgen fortsatte de arkeologiske utgravningene på plassen utenfor Vestmuren/ Klagemuren. Arbeiderne var beskyttet av israelske sikkerhetsstyrker. Etter at de lovpålagte undersøkelsene er gjennomført, skal den gamle gangbroen opp til Mugrabi-porten renoveres, slik at den kan erstatte den midlertidige gangbroen som har vært på plass de siste tre årene. Kampen om Mubrabi-porten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart