Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Advarer mot tunneler på Vestbredden

– Det er bare et spørsmål om tid før militante palestinere på Vestbredden tar i bruk tunneler i angrep mot Israel, tror major Eran Davidi. Problemet vil for alvor bli aktuelt når sikkerhetsbarrieren er ferdig utbygd. – Først vil det starte med kriminelle og jobbsøkere som infiltrerer Israel. Men snart vil terroristene også følge etter gjennom tunnelene, sier Davidi. Majoren er sjef for Sayeret Yahalom-avdelingen i IDF, som er spesialister på å avdekke og ødelegge underjordiske anlegg. Davidi forteller også at palestinerne har utviklet sine forvarssystemer rundt tunnelene. Nå skal nesten alle tunnelene på Gaza-stripen være omgitt av landminer og eksplosiver. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart