Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sammenligner Vestbredden og Gaza

Under sitt besøk i USA i forrige uke samtalte Effi Eitam (NRP-National Union) med flere amerikanske politikere i Washington. Han mener de lytter mer til ham nå, fordi de forventer at den israelske høyresiden skal komme tilbake til makten. Eitam representerer det partiet i Knesset som står lengst til høyre når det gjelder utenriks- og sikkerhetspolitikk. – Kadima har ingen fremtid. Det politiske systemet vil snart komme tilbake [til normal tilstand]. Det vil bli Likud mot Arbeiderpartiet. Benjamin Netanyahu mot Ehud Barak, tror Eitam. I Washington dro han en sammenligning mellom Vestbredden og Gaza-stripen. – På Gaza-stripen, hvor okkupasjonen tok slutt, er det bare kaos, skyting, blodsutgytelse og krig. Men på Vestbredden er det relativ ro, påpekte han. – Det høres ikke veldig godt ut med okkupasjon, men det viser seg at "for palestinerne er det å foretrekke fremfor det som skjer på Gaza-stripen", fortsatte Eitam. Knesset-medlemmet trekker en konklusjon av lærdommen etter adskillelsesplanen. – De neste årene må målet være å bevare status quo. Ingen initiativ, ingen tilbaketrekninger, ingen løfter, ingen avtaler, sa Eitam. – Hvor lenge? spurte et medlem av den amerikanske kongressen. – Inntil det er noen man kan gi nøkkelen til, svarte Eitam. Han tror det kommer til å gå veldig, veldig lang tid til en slik palestinsk leder dukker opp.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart