Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Utsetter rekonstruksjon av gangbro ved Mugrabi-porten

Ordføreren i Jerusalem, Uri Lupolianski, vil legge rekonstruksjonen av gangbroen til Mugrabi-porten på is, inntil det er utarbeidet mer omfattende arealplaner for området. Dette vil gi mulighet for å samle inn nye høringer om prosjektet. Det vil også gi mulighet til å vise at arbeidet ikke er noe slags form for et israelsk angrep mot de muslimske helligdommene på Tempelplassen, argumenterer Lupolianski. De arkeologiske utgravningene og rekonstruksjon av gangbroen opp til Mugrabi-porten har skapt opprør blant muslimske arabere den siste uken. – Det er ventet at de arkeologiske utgravningene (som foregår på plassen ved Vestmuren, red. anm.) vil fortsette mens arealplanen er ute på høring, skriver Ha’aretz. Kampen om Mubrabi-porten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart