Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bare atombombe «vil hjelpe» mot Israel

Israels arbeid med gangbroen opp til Mugrabi-porten ble mandag sak i Egypts parlament. Flere politikere hevdet at Israel vil ødelegge Al-Aqsa moskéen og det ble tatt til orde for å si opp alle avtaler med Israel, inkludert fredsavtalen fra 1979. Mohamed el-Katatny, som er medlem av regjeringspartiet til president Hosni Mubarak, kom kanskje med den mest oppsiktsvekkende uttalelsen. – Det forbannede Israel prøver å ødelegge al-Aqsa moskéen. Ingenting vil hjelpe mot Israel uten en atombombe som utsletter landets eksistens, sa han. Egypts parlament har lite innflytelse for Egypts forsvars- og utenrikspolitikk, påpeker den israelske avisen Yedioth Aharonoth. President Hosni Mubarak, som styrer utenrikspolitikken, har tidligere avvist liknende oppfordringer fra politikere. En rekke muslimske ledere i Israel og de arabiske nabolandene har fordømt Israels renovasjonsarbeid på plassen utenfor Vestmuren. En stor del av fordømmelsen bygger på usannheter om prosjektets karakter og intensjon, i følge israelske myndigheter og observatører. Miff.no: Egypt


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart