Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Blir ikke enige om agenda

Mandag 19. februar planlegges det et politisk toppmøte i Jerusalem, mellom statsminister Ehud Olmert, USAs utenriksminister Condoleezza Rice og PA-formann Mahmoud Abbas. – Israelske og palestinske ledere er innviklet i en bitter strid om hvilke saker som skal tas opp på møtet, skriver Ha’aretz. I følge regjeringskilder avviser Olmert å diskutere tre viktige elementer hvor partene må komme til enighet i en fremtidig fredsavtale – fremtiden til de palestinske flyktningene, status for Jerusalem og israelsk tilbaketrekning fra store deler eller alt av Vestbreden. – Det er ikke tvil om at Abbas på gjøre kompromisser når det gjelder disse sakene, på grunn av Israels posisjon. Det er ikke klart om han kan få aksept [for slike kompromisser] hos palestinerne, sier en kilde. Både Olmert og utenriksminister Tzipi Livni krever at samtalene blir rent teoretiske. Eventuelle forståelser skal bare iverksettes dersom palestinske terrororganisasjoner blir avviklet. Miff.no: Diplomati


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart