Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Anti-rakett system skulle vært på plass tidligere

Søndag gav statsminister Ehud Olmert den endelige godkjennelsen til å investere i et nytt forsvarssystem mot de palestinske Kassam-rakettene. Systemet, som kan koste opp i mot to milliarder kroner, vil kunne være operativt i løpet av to og et halvt år. Mandag rettet forsvarsminister Amir Peretz kritikk mot sine forgjengere. – Det er for galt at det ikke ble investert i et rakettforsvar tidligere. Systemet kunne allerede vært operativt, og det kunne levert resultater, hevdet Peretz under en treplanting-seremoni i Sderot. Samtidig avviste forsvarsministeren rykter som fortalte at det foreligger evakueringsplaner av sivile israelere i områdene rundt Gaza-stripen dersom IDF går til storaksjon mot Hamas. – Vi har ingen planer om å evakuere Sderot, sa Peretz. Miff.no: Rakett-forsvar


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart