Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Irans atomprogram er trussel mot verdensfreden

Det vil ikke være så farlig om Iran får noen få atomvåpen, signaliserte Frankrikes president Jacques Chirac for to uker siden. Uttalelsen ble fulgt av skarp kritikk, ikke bare fra Jerusalem, men også fra Paris. Frankrikes nye ambassadør i Israel, Jean-Michel Casa, understreker at myndighetene i Paris ser på atomprogrammet som en trussel mot verdensfreden. – Muligheten for at Iran får en atombome er fullstendig uakseptabel. Det er en trussel mot hele verden, og ikke bare mot Israel og regionen, sier Casa. Ambassadøren flytter på seg urolig i stolen når han får spørsmål om Chiracs uttalelse. – Det var en misforståelse. Chiracs uttalelser ble klargjort og korrigert, svarer han i intervju med Ha’aretz. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart