Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ivrer for teknologisk samarbeid med Israel

Danmarks vitenskaps-, teknologi- og utviklingsminister, Helge Sander, har nylig besøkt Israel sammen med en gruppe danske næringslivsledere med ansvar for forskning- og utvikling. Sander ser store muligheter for samarbeid mellom de to landene. At det knyttes bånd mellom de to landene kan sikre Danmarks konkurransefortrinn som inovativt land, skriver Sander i en artikkel i Ha’aretz. – Det er uten tvil stort potensiale i å kombinere dansk langtids planlegging og velprøvde kapasitet med Israels utradisjonelle tilnærming og imponerende strøm av nye idéer og teknologier, fortsetter Sander. Den danske regjering ser først og fremst for seg samarbeid i sektorer som bioteknologi og IT. Miff.no: Kjøp israelske varer!


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart