Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Sett Barghouti fri for å styrke Abbas

Israels miljøminister Gideon Ezra (Kadima) tar til orde for å løslate Fatah-lederen Marwan Barghouti. Han tror dette vil være med å styrke PA-formann Mahmoud Abbas i konflikten med Hamas. Tidligere har viseforsvarsminister Ephraim Sneh luftet den samme tanken. – Dersom vi ønsker å begrense Hamas… Dersom vi virkelig ønsker en sivil og ikke en religiøs regjering, lik de vi ser tar form rundt i den arabiske verden, må vi bidra, argumenterer Ezra til Hærens Radio. – Israel har satt fri mye verre mordere før, legger Ezra til. Barghouti soner fem livstids-dommer for sin rolle i drapet på fire israelere og en gresk munk. Han blir ansett som den mest populære politikeren i de selvstyrte palestinske områdene. Miri Eisin, talskvinne for statsminister Ehud Olmert, sier løslatelse av Barghouti ikke er på agendaen. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart