Sett Barghouti fri for å styrke Abbas

Israels miljøminister Gideon Ezra (Kadima) tar til orde for å løslate Fatah-lederen Marwan Barghouti. Han tror dette vil være med å styrke PA-formann Mahmoud Abbas i konflikten med Hamas. Tidligere har viseforsvarsminister Ephraim Sneh luftet den samme tanken. – Dersom vi ønsker å begrense Hamas… Dersom vi virkelig ønsker en sivil og ikke en religiøs regjering, lik de vi ser tar form rundt i den arabiske verden, må vi bidra, argumenterer Ezra til Hærens Radio. – Israel har satt fri mye verre mordere før, legger Ezra til. Barghouti soner fem livstids-dommer for sin rolle i drapet på fire israelere og en gresk munk. Han blir ansett som den mest populære politikeren i de selvstyrte palestinske områdene. Miri Eisin, talskvinne for statsminister Ehud Olmert, sier løslatelse av Barghouti ikke er på agendaen. Miff.no: Midtøsten-konflikten

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart