Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi har rett til å smugle våpen

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah mener terrororganisasjonen har rett til å smugle våpen som de vil bruke i kampen mot Israel. – Vi har en mengde våpen, og vi har rett til å transportere dem, sa Nasrallah under en direktesendt TV-tale fredag. I forrige uke konfiskerte den libanesiske hæren en lastebil full av Hizbollah-våpen. Dette tiltaket blir fordømt av Nasrallah. – Vi er klar til å gi hæren alle de våpen de behøver, men vi vil ikke tilgi de som konfiskerer selv den minste kule, sa Nasrallah. Hizbollah skal ha tilbudt hjelp til den libanesiske hæren under trefningen med IDF langs grensen for kort tid siden. Neste gang en konflikt bryter ut, vil "vårt blod og våre ungdommer" være klare til å ofre seg for Libanon, skal Nasrallah ha sagt i følge Jerusalem Post. Samtidig lover han at organisasjonens militære styrker skal holde seg unna FNs fredsbevarende styrker, og ikke dra dem med inn i en eventuell konflikt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart