Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Den palestinske regjering oppfyller ikke kravene

Den amerikanske utenriksministeren Condoleezza Rice understreket lørdag viktigheten av å anerkjenne de internasjonale avtalene angående tostatsløsningen. Under en pressekonferanse sammen med Israels utenriksminister Tzipi Livni i Jerusalem, sa Rice at hun var optimistisk før det kommende møtet med statsminister Ehud Olmert og PA-formann Mahmoud Abbas. – Jeg ser frem til forhandlingssamtalen med statsminister Olmert og PA-formann Abbas. Vi håper at begge parter […] anerkjenner internasjonale avtaler som baserer seg på en tostatsløsning, sa utenriksministeren. Tidligere under pressekonferansen uttalte Livni at den nye palestinske samarbeidsregjeringen ikke tilfredsstiller internasjonale krav om anerkjennelse av Israel. – Regjeringsavtalen møter ikke kravene fra det internasjonale samfunnet. Det er viktig å forstå at Israel, sammen med det internasjonale samfunnet, forventer at enhver palestinsk regjering skal møte disse kravene fullt og helt, sa Livni.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart