Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jeg kommer snart tilbake

USAs utenriksminister Condoleezza Rice hadde et to timers langt møte med statsminister Ehud Olmert og PA-formann Mahmoud Abbas i Jerusalem mandag. Toppmøtet ble avsluttet med en kort erklæring hvor partene forpliktet seg til en tostats-løsning. Topplederne var også "enige om at en palestinsk stat ikke kan bli født med vold og terror". – Olmert og Abbas vil snart møtes igjen, annonserte Rice etter møtet. Hun lovte også selv å returnere til Midtøsten i løpet av kort tid. Verken Olmert eller Abbas møtte frem på pressekonferansen, som Rice avsluttet uten å ta imot spørsmål fra journalistene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart