Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Nasrallah er deprimert

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah lider av en form for depresjon, skal vi tro en gruppe israelske adferdseksperter. De har studert Narallahs adferdsmønster under de siste TV-talene han har avholdt, og sammenliknet dette med undersøkelser gjort tidligere. Dersom resultatene i den siste undersøkelsen stemmer, skal det være svært vanskelig å forutsi hva Hizbollah-lederen kan komme til å gjøre i fremtiden. I følge forskerne mangler nemlig Nasrallahs siste medieopptredener mye av den tidligere utstrålingen og lidenskapen. Depresjonen kan kanskje være skapt av stadig økende press mot Nasrallah, både fra Libanon og Syria, skriver Yedioth Aharonoth. Israelske sikkerhetskilder har nektet å kommentere forskernes konklusjoner, men hevdet imidlertid at Hizbollah kan komme til å angripe Israel en gang i fremtiden, nettopp dersom Nasrallah begynner å føle seg truet og usikker på seg selv. Andre kilder sier dette kan være det første tegnet på Hizbollahs undergang.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart