Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Frykter Hamas har avanserte panservern-raketter

IDF frykter at Hamas-hæren på Gaza-stripen er i besittelse av Sagger panservern-raketter, skriver Amos Harel i Ha’aretz. Meldingen vekker "alvorlig bekymring" i de israelske forsvarsstyrkene, for "det virker som om antallet raketter er spesielt stort". Når palestinske militser får mer avanserte panservern-raketter vil det gjøre det vanskeligere for IDF å starte en omfattende bakkeoperasjon mot terroristenes infrastruktur. De palestinske militsgruppene la merke til hvor effektivt Hizbollah brukte panservern-våpen under krigen ifjor sommer, og har derfor intensivert sine forsøk på å smugle inn rakettene. Hizbollah bistår i opprustningen med data og eksperter. I 2004 ble to pansrede personellkjøretøy fra IDF ødelagt i løpet av to dager sør på Gaza-stripen. Den første ble ødelagt av en mine, den andre av en panservern-rakett – og mange israelske soldatliv gikk tapt. Palestinerne har lagt merke til det faktum at IDF begrenset sine offensive operasjoner på Gaza-stripen etter disse hendelsene, skriver Harel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart