Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lawrence av Arabia var en zionist

Thomas Ed-ward Lawrence ble legendarisk da han kjempet sammen med arabere mot Det ottomanske imperiet under Første verdenskrig. Den britiske oberstløytnanten er bedre kjent som "Lawrence of Arabia". – Selv om Lawrence identifiserte seg nært med araberne, hadde han i virkeligheten en slags "forakt" for dem, mener den britiske historikeren Sir Martin Gilbert. Hans forskning har avslørt nye opplysninger om Lawrence som er "forbløffende". – Lawrence var "en alvorlig zionist" som mente en jødisk statsdannelse ville bringe moderne utvikling til araberne, sier Gilbert til Jerusalem Post. Den jødiske staten som Lawrence så for seg skulle etableres i hele området mellom Middelhavet og Jordan-elven. "Men det vil aldri skje", legger Gilbert til. Sir Martin Gilbert behandler Lawrences zionistiske syn i sin nye bok "Churchill and the Jews".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart