Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ønsker å opprette forbindelser til Israel

Sju arabiske stater uttrykte torsdag sitt ønske om å bevege seg fremover "mot anerkjennelse og normalisering av forholdet til Israel." Disse ordene ble brukt i en fellesuttalelse i etterkant av den spansk-arabiske konferansen i Madrid, som ble ledet av Spanias utenriksminister Miguel Angel Moratinos. På konferansen deltok delegater fra 19 medlemmer av Den arabiske liga, inkludert utenriksministerne fra Syria, Jemen, Jordan, Irak, Saudi Arabia, De forente emirater og Tunisia. Videre i pressemeldingen heter det at deltakerne håper Mekka-avtalen mellom Fatah og Hamas kan føre til opprettelsen av en palestinsk samlingsregjering. Håpet er at denne kan "bidra til å finne en løsning på den israelsk-palestinske konflikten".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart