Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Syria har satt i gang en indirekte krig

Den syriske regjering har satt i gang en indirekte krigføring mot Israel, hevder Likud-formann Benjamin Netanyahu. – Syria har forbindelser til "ondskapens akse" og Iran. Syriske fly gir våpen til Hizbollah, så vel som syriske våpen. De har satt i gang en aktiv krig mot oss, og gitt ly til 12 ulike terrorgrupper, forklarte han under en sikkerhetskonferanse i Tel Aviv. Dersom Damaskus virkelig hadde ment alvor når de hevder å søke fred med Israel, ville de "først stanset angrepene mot oss, kastet ut (Khaled) Mashaal, og kuttet forbindelsen med Iran", sier opposisjonslederen i Israel. – Dersom Israel skal inngå noen fredsavtale med Syria, må vi forbli på Golan, mener Netanyahu. "Også syrerne selv må kompromisse dersom de vil ha fred." På spørsmål om hvorfor fredsforhandlingene med Syria brøt sammen i 1996, da Likud-lederen selv var statsminister, sa Netanyahu: – Jeg var ikke villig til å gi bort Golan og derfor brøt forhandlingene med Hafez Assad sammen. Han krevde at jeg trakk meg tilbake fra Golan, og jeg nektet, forklarer Netanyahu. Miff.no: Syria

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart